Gasrforum
HomeEventsContactStaffMemberlistSend creditsRegisterLog in
WE'RE MOVING TO THE NEW FORUM DUE TO FORUMOTION BREAKING THIS ONE. FOR MORE INFORMATION, PLEASE REVIEW THIS THREAD: http://www.gasrforum.com/t47073-forum-move-gasrforum

Statistics

We have 9579 registered users
The newest registered user is ixAurora

Our users have posted a total of 264609 messages in 4541 subjects

Online Staff


Mon Dec 05, 2016 11:21 pm
Dude i'm so frustrated I could scream, I have a bamboo CTL-460 tablet, Had it a good few years right?..It suddenly started acting completely crazy! I thought it was the pen nib, so I ordered new ones. No fix!
I also un-installed it numerous times & no fix. Can someone try to help resolve this before i just trash the whole thing?Below is what i'm seeing when i use my pen...it selects and highlights EVERYTHING if i even use the pen to move the curser.
The second image is the current pen settings.

http://i68.tinypic.com/332vwp1.png
http://i65.tinypic.com/rc68ld.png
Mon Dec 05, 2016 11:31 pm
Try
- Open the Wacom Tablet Properties Pen tab. Move the Tip Feel slider toward Firm, or select Customize... and increase the Click Threshold setting.
- or go here to test it out http://101.wacom.com/UserHelp/en/TestingPen_Intuos.htm

or if those don't work just try hitting it a few times the issue with the piezo sensor in the pen can get impacted by the nibs if left stored upright, so if you like leave your pen standing upright in a jar or a cup or something that could be a possible issue
Mon Dec 05, 2016 11:47 pm
Krist wrote:
Try
- Open the Wacom Tablet Properties Pen tab. Move the Tip Feel slider toward Firm, or select Customize... and increase the Click Threshold setting.
- or go here to test it out http://101.wacom.com/UserHelp/en/TestingPen_Intuos.htm

or if those don't work just try hitting it a few times the issue with the piezo sensor in the pen can get impacted by the nibs if left stored upright, so if you like leave your pen standing upright in a jar or a cup or something that could be a possible issue
Beating it worked, but now theres no sensitivity to it, and the driver is installed
Tue Dec 06, 2016 12:02 am
For the sensitivity is it just with your program you use or is it like all around?

For the sensitivity you can try
- restarting your pc
- or go to services > scroll until you find "TabletServicesWacom" > right click that and click restart > if restarting it doesn't work then stop it and start it
Page 1 of 1