Gasrforum
Home2EventsContactStaffMemberlistSend creditsRegisterLog in

Statistics

We have 9579 registered users
The newest registered user is ixAurora

Our users have posted a total of 264895 messages in 4541 subjects

Online Staff


Mon Nov 21, 2016 1:29 pm
Not sure if it's just me or not.
But whenever I try to login to GASR on my phone via safari, it always refreshes back to the landing screen (with the giant login button area to the right). It never actually logs me in and I can't view the forum at all from my phone.

Any idea why this could be happening?


Last edited by Artoria on Tue Nov 22, 2016 4:15 am; edited 1 time in total
Mon Nov 21, 2016 7:08 pm
Hmm, I use sarfari to go on GASR too, and what i do is go to the classic version of gasr. It only displays the "mobile" version when you go on the website, so you have to click the little drop down menu on the top right hand side o: and click classic site.

edit: here's some screenshots for you:
click here:
 

I hope this helps!
Mon Nov 21, 2016 8:24 pm
I'm not using the mobile version of the site.. I am using the desktop version.

On safari, loading gasrforum.com opens this page: https://gyazo.com/aceeb588f4e12c8aa81a74ff67949799

When I click the login on the right, I'm redirected to the login page: https://gyazo.com/933a89b94536eb104f56dea14d20668b

However, after I enter my credentials and login, it returns back to this page: https://gyazo.com/aceeb588f4e12c8aa81a74ff67949799

And it's just a continuous loop between this page and it wont actually login for me on safari.
Mon Nov 21, 2016 8:41 pm
That is really weird...have you tried putting all of your credentials and then click and hold >> open to a new tab?
Mon Nov 21, 2016 8:53 pm
@Artoria;  It's whatever scripts and whatnot Jen is using for the landing page.  I can't log-in via mobile either.  It cuts off half the log-in button and refreshes for me when I do get to the log-in page.

I force it to switch to mobile, log-in, and then switch it back to the desktop mode.  I'm using an iPhone 6 and I've tried it on Safari, Chrome, and Mozilla apps.  It sucks that apple is behind on java, but at least we have a work around. (At least I'm hoping it's because of scripts. If it's pure CSS, then that's really strange that it doesn't work right for us.)
Mon Nov 21, 2016 9:06 pm
OKay. I just tried switching to mobile version and I was able to log in. However, when i tried switching back to the classic desktop version.. it logged out and went back to the landing screen. -w-

Tue Nov 22, 2016 4:06 am
.. that's weird.

Let me try it on my phone and help you via kik.
Tue Nov 22, 2016 4:14 am
TY 2ND JESUS!!
Tue Nov 22, 2016 4:20 am
NO PROBLEM ARIA!!

For those who are wondering, these are the troubleshooting steps we went through for her iPhone:

1) Try to log-in again using the "Go" option on the keyboard instead of tapping the "Log-In" link.

Didn't work.

2) Go to Settings > Safari > Advanced  -  Is your JavaScript turned on?

Yes, not the issue.

3) Go to Settings > Safari - Click on "Clear Website History and Data" to clear cache.

Fixed the issue.  Sucks to do that on mobile 'cause you have to re-log into everything again, which is why I tried the other two steps first.
Tue Nov 22, 2016 5:28 pm
I think the 3rd solution might be the best. I don't use any scripts on the landing page (it's just HTML and CSS), so the 2nd solution won't be helpful in this case. However, it's always a good thing to make sure that your browser's javascript settings are enabled. Otherwise, the websites that you browse will not appear properly.

I just logged onto GASR on my Android and I was able to log in successfully without any looping effects. I'm going to assume that this is just an iPhone problem.

Thanks for the solutions!
Page 1 of 1