Gasrforum
HomeLandingContactStaffMemberlistSend creditsRegisterLog in
DO NOT contact more than one moderator for your issue. The moderator you messaged will get back to you as soon as possible. We all communicate with each other, so there is absolutely no need to contact more than one. If a mod reads your message and does not reply, that usually means they are working on a solution before they give a response. Be patient.
REMINDER: If the email attached to your GASR account no longer works, or you no longer have access to it, please update it to a more current email. You must update it or you will have complications when your account is moved over to the new forum.

GASR News

GASR Moderator Applications are OPEN
June 12, 2017 #update

Yes, it's that time again; we are in dire need of more volunteers to help moderate our forum and ensure that all members behave according to our forum rules. Click here to apply!

AP GUIDELINES REFRESHER & RULE CHANGE
June 10, 2017 #announcement

Due to the recent influx of users violating the AP guidelines set by Forumotion that we are required to enforce, we've decided that a little refresher on that section of the rule book was needed. Click here for further information.

Beta Testers Needed
June 4, 2017 #important

We need beta testers for the new forum! Click here for further information.

GASR LGBTQ+ EVENT
June 3, 2017 #event

LGBTQ Pride is one of the largest events today that is celebrated among many major cities across the nation. To celebrate, we’ve organized a contest with our lovely mascot, Blob! Click here to join!

GASR LGBTQ+ PRIDE MONTH
June 1, 2017 #event

It's that time of the year again, in which all the GASR community comes together to celebrate love and equality, promoting a safe space for people of all orientations. In June 2016 we had a LGBTQ+ Pride week and we had an incredible amount of people participating so this year we decided to make it a whole month! Click here to participate!

New Update on Forum Migration
May 23, 2017 #update

Alright guys, it's been a few weeks and we're here with another update on the progress of moving the forum. Click here to read the full report.

Artist of the Moment

Neptunus

Visit my shop View my bio

Hello there! My name is Cosmin and I'm a 15 years old teenager that lives in Romania. Art is one of my passions along with IMVU. I like creating art for others and for myself sometimes as well. I can't call myself a pro because I am not, but I can call myself an improving artist. I want to get to a level where I can be extremely proud of myself. I'll just have to wait and see.

Online Staff

Staff Status Updates


STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
STATUS
Poll
Do you think GASR should move to its own private server?
Yes
46%
 46% [ 355 ]
No
12%
 12% [ 91 ]
Not Now
4%
 4% [ 32 ]
Not Sure
17%
 17% [ 133 ]
Don't Care if We Stay or Go
21%
 21% [ 162 ]
Total Votes : 773

Statistics

We have 15241 registered users
The newest registered user is estascy

Our users have posted a total of 223661 messages in 3742 subjects

GASR Time


Fri Aug 12, 2016 10:09 am
Hi everyone, I'm a dweeb, I'm sorry.

I've been having this issue for some time and I've tried to keep quiet about it out of fear of sounding like a complete idiot, but I give up! I keep missing important information in shops because of it.

I can't show spoiler tags!

An artist will have spoiler tags in their shop. I hover over and the cursor changes to a hand, as it is supposed to. I click and- .. nothing happens! I click different areas; corners, the title, the box itself in various areas. I've tried on Firefox (primary browser), Google Chrome, Safari (on multiple devices) and it's just not coming together. I thought AdBlock might be disabling it, so I disabled AdBlock. Nothing. So I uninstalled it completely and restarted my computer just to be on the safe side! Nothing! I've run everything in safe/private modes as well to disable all other addons that might be blocking it, as well as checked all other plugins to make sure there's nothing funky there. I've browsed my settings on here and I don't see anything that could be blocking it?

I know this is going to be the single most obvious answer you will probably ever post and I sincerely apologize for being an idiot. I'm so sorry! But, if someone could maybe lend me a hand that would be great because- .. well, the cursor does change when I hover over the box. But when I actually click, nothing happens. So, certainly that must means something is wrong and I'm not just being an idiot, right? I can't figure it out!

Thank you so much, in advance. I'm so sorry, again.
Sat Aug 13, 2016 3:30 pm
Hm, that's odd. You should be able to click either the title or the box to have the spoiler show up or hide again.



Click Me!:
 

@Diabolus can probably help troubleshoot with you or "refresh" your account to see if that fixes the issue.

_________________________

Sun Aug 14, 2016 12:04 am
I just synced your account. Click on a spoiler to see if that resolved the problem.
Tue Aug 23, 2016 6:46 am
I'm so sorry for taking so long to get back to you, @Diabolus ! I've clicked on several since and nothing has worked. ;;
Tue Aug 23, 2016 7:06 am
its worth a try to clean your cache for this site...just google how to do it depending on your browser
Wed Aug 24, 2016 6:00 am
Yeah, clearing your cache might help as well.  I thought you had said in your original post that you already tried it, but I must have misread.

Here you go:

@Queen wrote:


Try clearing your browser cache, restarting your browser, and coming back to GASR to see if you still can't highlight text.

Press ctrl+shift+delete with your browser up if you use Windows (Command-Shift-Delete for Mac) and it should bring you to the window to clear it.


_________________________

Wed Aug 31, 2016 5:42 am
Hello everyone! Thank you for such swift replies and for trying to help! Unfortunately, clearing the cache doesn't work either. I've restarted my computer after clearing as well and still nothing - even uninstalled and re-installed again. I don't know what the problem is. I've run in safe mode again as well, but that doesn't seem to fix it either?
Page 1 of 1