HomeLandingContactStaffMemberlistSend creditsRegisterLog in


Breast Cancer Awareness
Oct 17, 2016 #event

October is Breast Cancer Awareness month. The event mods have created an event for everyone to show support to those who have been affected by breast cancer. Click here to join.

Fall Scavenger Hunt
Oct 3, 2016 #event

Here comes another scavenger hunt! Click here to join the fun. This event ends on October 17, 2016. Prizes will be given as always.

New Moderators Needed
Sep 22, 2016 #announcement

We are in need of new moderators! If you are interested in becoming an art shop moderator, an art theft moderator, an event coordinator, or a social media specialist (new position!) please click here to apply. The deadline to apply is October 14, 2016.

Official Twitter Account
Sep 22, 2016 #announcement

GASRforum finally has an official Twitter account! Follow our account: GASRforum

Artist of the Moment


Read my bio Visit my shop

Online Staff

Staff Status Updates



We have 23986 registered users
The newest registered user is Kittiz

Our users have posted a total of 1473241 messages in 28600 subjects


Background credit:
Sonya aka Diffendoofer

Fri Oct 03, 2014 8:07 pm
Hello, I've been having this 503 service not available page on my laptop while browsing GASR..
It appears when I try to get on the forums like premade art shops or auctions .. more like all of them.. it just won't lemme get into anything except the home page and the portal.. and my profile and msgs.. it does lemme open topics when I go directly by clicking on the notification or banners.. but this doesn't happen while browsing from my phone.. only when I use my laptop :/
Also the page keeps giving me the loading icon forever and the notification bar does not appear unless I press the X to stop loading and this happens on both my phone and laptop..
Is this problem happening due to an error on my side ? I googled it tbh and it said that the website could be under maintenance.. but I've been having this problem for like a month now >.<
Like I can be writing a post or a msg then when I hit "send" it mostly gives me the error page I mentioned.. it rarely doesn't and just go normally..
Is there anything I can do to fix it ?
Fri Oct 03, 2014 8:08 pm
Alexia and I were experiencing this issue a while ago but it didn't last longer than a week.
Have you tried using GASR with a different browser?

Fri Oct 03, 2014 8:10 pm
Nope honestly I only have Chrome bcuz I dun really use any other one.. what browser would you advise ?
Fri Oct 03, 2014 8:14 pm
I'm a chrome user as well but I would try maybe with firefox just to see if it works any better?
Honestly I wish I had a good solution for this but I find forumotion just sometimes is crappy like that and there's nothing you can do about it just wait it out since eventually it fixes itself

Fri Oct 03, 2014 8:20 pm
Okay I'll try the different browser idea and if it doesn't work I'll just jabe to put up with it lol I just wanted to make sure there's nthn I can do to fix it ;P
Thank you so much for your help <3
Fri Oct 03, 2014 8:27 pm
Gasr glitches a lot on chrome for some reason like for me it's usually there are like no boxes everything is just on the background and refresh the page usually helps for me but you might wanna check like your extensions or something or redownload chrome
Fri Oct 03, 2014 8:31 pm
Yea maybe I should and yes sometimes reloading works if I clicked on a banner or a notification and it gave me the error page.. when trying to go through forums it doesn't.. ever.. like it's telling me that I've been forever banned >.<
Thank you for your feedback ^^
Today at 6:01 pm
Page 1 of 1